Bestselgere

Informasjon

Softub Resort 300+

Nytt produkt

Softub Resert 300+ - Ø200cm og har kapasitet på 5-6 voksne personer.
Kommer i fargene Mocca og Almond

Flere detaljer

79 500 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Softub spa 

1. Mobilt

Portable, enkel å håndtere og installere: Med en Softub har du det mest mobile Spa / Whirlpool i verden, det er nesten ingen grenser for hvor den kan plasseres. Noen få kvadratmeter og flatt underlag er det som skal til.

2. Stillegående

Nyt og Slapp av! Takket være Whisper Technology er alle Softub Motorer de mest støysvake i bransjen.

3. Lav Energi

Softub Spas er ledende i bransjen for sin varme-gjenvinning og resirkulering av energien. "Hydromates " kombinerer pumpen og oppvarmingen i en enhet. Det filtrerte vannet blir oppvarmet og energiforbruket bli redusert til et absolutt minimum

4. Vær bestandig

Regn, sol og frost skader ikke Leathertex som er ytre trekk på Softub Spa. En Softub står for holdbarhet og bestandighet, i år etter år.

5. Rensing

Den automatiske rengjørings funksjon Ozonator, sikrer en intensiv og hygienisk rengjøring av vannet. Med dette vil vannet alltid være krystallklart og holde høy kvalitet!

6. Fleksibelt

Den runde formen på badet sikrer en høy fleksibilitet og enkel transport. Man flytter en Softub fra et sted til et annet med å trille badet, og installere og fylle det opp igjen med vann.

7. Komfortabelt

Softub har unik i komfort og bekvemmelighet! Mykhet kombinert med styrke og stabilitet. Laget av High Tec Polybond sikrer komfort i alle posisjoner og gjør spa til den mest komfortable sofa.

8. Design

Mulighetene er mange, i valg av farger inn og utvendig, tilbehør som surround i rotting og treverk osv. men felles for alt er kvalitet og trygghet, lang og god garanti.

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

Softub Resort 300+

Softub Resort 300+

Softub Resert 300+ - Ø200cm og har kapasitet på 5-6 voksne personer.
Kommer i fargene Mocca og Almond

Tilbehør